БРАШНО ТИП-850 25 КГ

600,00 ден

Category:

Description

Брашно тип – 850 во пакување од 25 кг

Состав: 100% пченично брашно,
Влага до 15%,
Пепел до 0,85%
Киселински степен до 3

  • Пакувања на европалета 40 x 25 кг
  • Тежина на европалета 1000 кг

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “БРАШНО ТИП-850 25 КГ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish