Категорија: ПРОИЗВОДИ

Категорија: ПРОИЗВОДИ

ТИП-500 1 КГ
25/01/2020 ТИП-500 Жито Алтан

Брашно тип – 500 во пакување од 1 кг

Повеќе
ТИП-400 25 КГ
25/01/2020 ТИП-400 Жито Алтан

Брашно Тип – 400 во пакување од 25 кг

Повеќе
ТИП-400 5 КГ
25/01/2020 ТИП-400 Жито Алтан

Брашно Тип – 400 во пакување од 5 кг

Повеќе
ТИП-400 2 КГ
25/01/2020 ТИП-400 Жито Алтан

Брашно Тип – 400 во пакување од 2 кг

Повеќе
ТИП-400 1 КГ
25/01/2020 ТИП-400 Жито Алтан

Брашно Тип – 400 во пакување од 1 кг

Повеќе
mk_MKMacedonian