Категорија: ПРОИЗВОДИ

Категорија: ПРОИЗВОДИ

НАМЕНСКО БРАШНО 25 КГ
25/01/2020 НАМЕНСКО Жито Алтан

Наменско брашно во пакување од 25 кг

Повеќе
ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 5 КГ
25/01/2020 ИНТЕГРАЛНО Жито Алтан

Интегрално брашно во пакување од 5 кг

Повеќе
ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 1 КГ
25/01/2020 ИНТЕГРАЛНО Жито Алтан

Интегрално брашно во пакување од 1 кг

Повеќе
ТИП-500 25 КГ
25/01/2020 ТИП-500 Жито Алтан

Брашно тип – 500 во пакување од 25 кг

Повеќе
mk_MKMacedonian