БРАШНО ТИП-850 1 КГ

26,00 ден

Category:

Description

Брашно тип – 850 во пакување од 1 кг

Состав: 100% пченично брашно,
Влага до 15%,
Пепел до 0,85%
Киселински степен до 3

  • Парчиња во транспортно пакување 10 x 1 кг
  • Транспортни пакувања на европалета 77 x 10 x 1 кг
  • Тежина на европалета 770 кг

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “БРАШНО ТИП-850 1 КГ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish