Category: Wholemeal flour

Category: Wholemeal flour

ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 25 КГ
29/01/2020 Wholemeal flour webadmin

Интегрално брашно во пакување од 25 кг Состав: 100% пченично брашно, Влага до 15,0%Пепел до 0,45%Киселински степен 2,0% Пакувања на европалета 40 x 25 кг Тежина на европалета 1000 кг

Read More
INTEGRAL FLAT 5 kg
25/01/2020 Wholemeal flour webadmin

Интегрално брашно во пакување од 5 кг

Read More
INTEGRAL FLOUR 1 kg
25/01/2020 Wholemeal flour webadmin

Интегрално брашно во пакување од 1 кг

Read More
en_USEnglish