Bono Puppy – Храна за мали кучиња

Bono Puppy – Храна за мали кучиња
18/04/2020 No Comments Food for dogs and cats Жито Алтан

Жито Алтан ДОО како ексклузивен увозник на храните за домашни миленици од производителот LAKY S.A. од Грција ви ја претставуваме храната за мали кучиња Bono PuppyProActive Nutrition по цена од 90 ден / кг.

Bono_Puppy

Bono PuppyProActive Nutrition

Пакување од 20 КГ по цена од 90 ден / кг.

Состав на храната

Протеини32%
Масти12%
Влага9%
Пепел8%
Влакна4%
Petfood_Bono_Puppy

Дозирање на храна

Месеци на кученцето
1-34-56-89-1112-18
Дневна Доза (gr)
Многу мало5570
Мало80140200
Средно220300350360
Големо350470590580
Огромно400750940960940
За авторот

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish