Bono Performance – Hight Energy – Храна за активни кучиња

Bono Performance – Hight Energy – Храна за активни кучиња
18/04/2020 No Comments Food for dogs and cats webadmin

Жито Алтан ДОО како ексклузивен увозник на храните за домашни миленици од производителот LAKY S.A. од Грција ви ја претставуваме храната за активни кучиња Bono Performance по цена од 90 ден / кг.

Bono_Performance

Bono Performance – Hight Energy 30/16

Пакување од 20 КГ по цена од 90 ден / кг.

Состав на храната

Протеини30%
Масти16%
Влага9%
Пепел8%
Влакна4%
Petfood_Bono_Performance

Дозирање на храна

Тежина на кучето (Kg)Дневна Доза (gr)
2-590-130
5-15130-300
15-30300-500
30-50500-700
За авторот

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish