Bono Adult Dog – Храна за возрасни кучиња

Bono Adult Dog – Храна за возрасни кучиња
18/04/2020 No Comments Food for dogs and cats webadmin

Жито Алтан ДОО како ексклузивен увозник на храните за домашни миленици од производителот LAKY S.A. од Грција ви ја претставуваме храната за возрасни кучиња Bono Adult Dog по цена од 70 ден / кг.

Bono_AdultDog

Bono Adult Dog
Два типа кафена и шарена (Коктел)

Пакување од 20 КГ по цена од 70 ден / кг.

Состав на храната

Протеини22%
Масти8%
Влага8%
Пепел8%
Влакна4%
Petfood_Bono_Adult
Кафена
Petfood_Nativa_Mix
Шарена (Коктел)

Дозирање на храна

Тежина на кучето (Kg)Дневна Доза (gr)
2-540-110
5-15110-230
15-25230-320
25-45320-530

За авторот

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish