Bono Adult Cat – Храна за мачки

Bono Adult Cat – Храна за мачки
18/04/2020 No Comments Food for dogs and cats Жито Алтан

Жито Алтан ДОО како ексклузивен увозник на храните за домашни миленици од производителот LAKY S.A. од Грција ви ја претставуваме храната за мачки Bono Adult Cat по цена од 90 ден / кг.

Bono_Cat

Bono Adult Cat
Два типа : Кругчиња и рипчиња

Пакување од 20 КГ по цена од 90 ден / кг.

Состав на храната

Протеини30%
масти12%
Влага9%
Пепел8%
Влакна4%
Petfood_Bono_Cat

Кругчиња

Nativa_Excellence_Food

Рипчиња

Дозирање на храна

Телесна тежина (Kg)Дневна доза (gr)
1.5-2.525-35
2.5-4.535-55
4.5-6.555-75
6.5-975-95
За авторот

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish