TYPE-500 25 kg

TYPE-500 25 kg
25/01/2020 No Comments Type-500 Жито Алтан

Брашно тип – 500 во пакување од 25 кг

Состав: 100% пченично брашно,
Влага до 15%,
Пепел до 0,55%
Киселински степен 2,5%

  • Пакувања на европалета 40 x 25 кг
  • Тежина на европалета 1000 кг
За авторот

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish