Dedicated flour 25kg

Dedicated flour 25kg
25/01/2020 No Comments Dedicated webadmin

Наменско брашно во пакување од 25 кг

Состав: 100% пченично брашно
Влага до 14%,
Пепел до 0,45%
Киселински степен 2,0%

  • Пакувања на европалета 40 x 25 кг
  • Тежина на европалета 1000 кг
За авторот

Leave a reply

Your email address will not be published.

en_USEnglish