КОНЦЕНТРАТ ЗА КОКОШКИ НЕСИЛКИ – I KN 17 – PATENT C.O.

КОНЦЕНТРАТ ЗА КОКОШКИ НЕСИЛКИ – I KN 17 – PATENT C.O.
23/06/2020 No Comments Mixtures for animals webadmin

Потполна смеса за кокошки несилки I – KN17 ,

Наменета за исхрана на кокошки несилки во почетна фаза на несење јајца.

Достапни пакувања : 10 кг

За авторот

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish