ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 25 КГ

ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 25 КГ
29/01/2020 No Comments Wholemeal flour Жито Алтан

Интегрално брашно во пакување од 25 кг

Состав: 100% пченично брашно,
Влага до 15,0%
Пепел до 0,45%
Киселински степен 2,0%

  • Пакувања на европалета 40 x 25 кг
  • Тежина на европалета 1000 кг
За авторот

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish