INTEGRAL FLOUR 1 kg

INTEGRAL FLOUR 1 kg
25/01/2020 No Comments Wholemeal flour webadmin

Интегрално брашно во пакување од 1 кг

Состав: 100% пченично брашно,
Влага до 15,0%
Пепел до 0,45%
Киселински степен 2,0%

  • Парчиња во транспортно пакување 10 x 1 кг
  • Транспортни пакувања на европалета 77 x 10 x 1 кг
  • Тежина на европалета 770 кг
За авторот

Leave a reply

Your email address will not be published.

en_USEnglish