Категорија: ИНТЕГРАЛНО

Категорија: ИНТЕГРАЛНО

ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 25 КГ
29/01/2020 ИНТЕГРАЛНО webadmin

Интегрално брашно во пакување од 25 кг Состав: 100% пченично брашно, Влага до 15,0%Пепел до 0,45%Киселински степен 2,0% Пакувања на европалета 40 x 25 кг Тежина на европалета 1000 кг

Повеќе
ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 5 КГ
25/01/2020 ИНТЕГРАЛНО webadmin

Интегрално брашно во пакување од 5 кг

Повеќе
ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 1 КГ
25/01/2020 ИНТЕГРАЛНО webadmin

Интегрално брашно во пакување од 1 кг

Повеќе
mk_MKMacedonian