Категорија: БРАШНО

Категорија: БРАШНО

ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 25 КГ
29/01/2020 ИНТЕГРАЛНО Жито Алтан

Интегрално брашно во пакување од 25 кг Состав: 100% пченично брашно, Влага до 15,0%Пепел до 0,45%Киселински степен 2,0%

Повеќе
НАМЕНСКО БРАШНО 25 КГ
25/01/2020 НАМЕНСКО Жито Алтан

Наменско брашно во пакување од 25 кг

Повеќе
ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 5 КГ
25/01/2020 ИНТЕГРАЛНО Жито Алтан

Интегрално брашно во пакување од 5 кг

Повеќе
ИНТЕГРАЛНО БРАШНО 1 КГ
25/01/2020 ИНТЕГРАЛНО Жито Алтан

Интегрално брашно во пакување од 1 кг

Повеќе
ТИП-500 25 КГ
25/01/2020 ТИП-500 Жито Алтан

Брашно тип – 500 во пакување од 25 кг

Повеќе
ТИП-500 1 КГ
25/01/2020 ТИП-500 Жито Алтан

Брашно тип – 500 во пакување од 1 кг

Повеќе
ТИП-400 25 КГ
25/01/2020 ТИП-400 Жито Алтан

Брашно Тип – 400 во пакување од 25 кг

Повеќе
ТИП-400 5 КГ
25/01/2020 ТИП-400 Жито Алтан

Брашно Тип – 400 во пакување од 5 кг

Повеќе
ТИП-400 2 КГ
25/01/2020 ТИП-400 Жито Алтан

Брашно Тип – 400 во пакување од 2 кг

Повеќе
ТИП-400 1 КГ
25/01/2020 ТИП-400 Жито Алтан

Брашно Тип – 400 во пакување од 1 кг

Повеќе
mk_MKMacedonian