МОДЕРНА ЛАБОРАТОРИЈА

МОДЕРНА ЛАБОРАТОРИЈА

МЕЛНИЦАТА ЖИТО АЛТАН има интегрирано и модерна лабораторија која го обезбедува квалитетот на производот и извршува анализа на квалитетот на различни видови на пченично брашно со комплетни решенија за пекарската и кондиторската индустрија, во самата лабораторија се селектираат и лабораториски се испитуваат суровините , готовиот производ и се врши постојана контрола и внимателна евиденција при влез на суровина до излез до готов производ.

mk_MKMacedonian