ТИП-500 25 КГ

ТИП-500 25 КГ
25/01/2020 Нема коментари ТИП-500 Жито Алтан

Брашно тип – 500 во пакување од 25 кг

Состав: 100% пченично брашно,
Влага до 15%,
Пепел до 0,55%
Киселински степен 2,5%

  • Пакувања на европалета 40 x 25 кг
  • Тежина на европалета 1000 кг
За авторот

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMacedonian