ТИП-500 1 КГ

ТИП-500 1 КГ
25/01/2020 Нема коментари ТИП-500 Жито Алтан

Брашно тип – 500 во пакување од 1 кг

Состав: 100% пченично брашно,
Влага до 15%,
Пепел до 0,55%
Киселински степен 2,5%

  • Парчиња во транспортно пакување 10 x 1 кг
  • Транспортни пакувања на европалета 77 x 10 x 1 кг
  • Тежина на европалета 770 кг
За авторот

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMacedonian