ТИП-400 2 КГ

ТИП-400 2 КГ
25/01/2020 Нема коментари ТИП-400 Жито Алтан

Брашно Тип – 400 во пакување од 2 кг

Состав: 100% пченично брашно,
Влага до 15%,
Пепел до 0,4%
Киселински степен 2,5%

  • Парчиња во транспортно пакување 8 x 2 кг
  • Транспортни пакувања на европалета 40 x 8 x 2 кг
  • Тежина на европалета 640 кг
За авторот

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMacedonian