СТОЧНО БРАШНО 30 КГ

СТОЧНО БРАШНО 30 КГ
05/02/2020 Нема коментари СТОЧНА ХРАНА Жито Алтан

Сточно брашно во пакување од 30 кг

Состав:
Влага до 14%
Пепел до 5,5%
Протеини до 14%

  • Пакувања на европалета 25 x 30 кг
  • Тежина на европалета 750 кг

За авторот

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMacedonian