КОНЦЕНТРАТ ЗА ТОВ НА ПИЛИЊА I-START – PATENT C.O.

КОНЦЕНТРАТ ЗА ТОВ НА ПИЛИЊА I-START – PATENT C.O.
23/06/2020 Нема коментари СМЕСИ ЗА ЖИВОТНИ Жито Алтан

Потполна смеса за тов на пилиња I – STARTER

Смесата е наменета за исхрана на пилиња во тов, од 1 ден до 21 ви ден старост.

Се дозира по желба

Достапни пакувања: 10 кг.

За авторот

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMacedonian