КОНЦЕНТРАТ ЗА КОКОШКИ НЕСИЛКИ – I KN 17 – PATENT C.O.

КОНЦЕНТРАТ ЗА КОКОШКИ НЕСИЛКИ – I KN 17 – PATENT C.O.
23/06/2020 Нема коментари СМЕСИ ЗА ЖИВОТНИ Жито Алтан

Потполна смеса за кокошки несилки I – KN17 ,

Наменета за исхрана на кокошки несилки во почетна фаза на несење јајца.

Достапни пакувања : 10 кг

За авторот

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMacedonian